Lifestyle

Er worden bij ZetSpiegel ook veel boeken voor specifieke Lifestyle-doelgroepen opgemaakt. Zoals tuinboeken, ouderschapsboeken, gezondheidsboeken en niet te vergeten de natuurboeken. Bij deze boeken worden vaak Nederlandse teksten in bestaande digitale bestanden gezet.

Ook lifestyle-boeken worden bij ZetSpiegel gezet en opgemaakt

Enkele titels waarvan het binnenwerk bij ZetSpiegel is gezet. Lifestyle-boeken bevatten soms een uitgebreide opmaak. Zo zijn er boeken met veel foto’s, figuren, tabellen en tekst in kolommen.

Vertaling zetten

Vaak ontvangen we bestanden van buitenlandse uitgeverijen om deze van een Nederlandse vertaling te voorzien. Wij zijn voorzien van alle software om deze bestanden te openen.

Layout van een vormgever

Ook het doorwerken op het ontwerp van een vormgever komt bij Lifestyle-boeken regelmatig voor. Dit geeft de uitgeverij een groot voordeel in de kosten van het boek, maar staat ook garant voor fatsoenlijk zetwerk van de tekst. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van het boek volgens het ontwerp is.

Fotokatern

Een boek kan door ons voorzien worden van een fotokatern.

Export naar ePub

Een Lifestyle-boek dat hier gezet is kan meestal redelijk eenvoudig geëxporteerd worden als ePub. Vaak is de opmaak van het e‑Book verrassend gelijk aan die van het papieren boek. Kolommen zijn in de ePub niet mogelijk in verband met het tekstverloop. Aangeleverde bestanden zijn soms ook niet optimaal voor het omzetten naar ePub.